Testimonials

Testimonials

Op een heel prettige en efficiënte wijze heeft Claassen & Company de search gedaan naar een CFO voor ons kantoor in Duitsland. De duidelijke, praktische “intake” van Claassen & Company heeft in een kort tijdsbestek tot een uitstekende lijst van kandidaten geleid. Hierin is de duidelijke communicatie door Claassen & Company bijzonder effectief geweest.

Ruud van Dam, CFO Reggeborgh Vastgoed

Claassen & Company heeft ons ondersteund bij de search van de CFO voor NSI NV. Claassen & Company maakt duidelijke afspraken en geeft tijdige terugkoppeling. Hierdoor creëert Claassen & Company een helder proces en realiseerden wij in samenwerking met Claassen & Company binnen korte termijn de voordracht van de juiste kandidaat. Claassen & Company is doeltreffend geweest en de contacten met ons en de kandidaten waren uitermate plezierig en constructief.

Luurt van der Ploeg, voorzitter RvC nsi NV

Claassen & Company heeft ons snel en vakkundig bijgestaan in onze zoektocht naar een CFO die echt bij ons bedrijf past. Het proces was professioneel, prettig en effectief. Complimenten.

Manon Janssen, CEO & Chair BoM Ecorys

Grote competenties van Claassen & Company zijn begrip en inlevingsvermogen. Ik heb met Claassen & Company gewerkt, zowel als cliënt als kandidaat. Het is mijn ervaring dat zij, meer dan andere executive search dienstverleners, de tijd nemen om te begrijpen wat de cliënt vraagt en welke passie en vaardigheden de kandidaat bij zich draagt. Werken met Claassen & Company voelt natuurlijk en ongedwongen. Zij begrijpen dat een vertrouwenswaardige relatie essentieel is voor het opbouwen van een succesvol executive team.

Ben Vos CFO Vos Logistics

Claassen & Company heeft voor ons de search verzorgd van een nieuwe CFO. Geen eenvoudige op- gave, omdat de voorganger een van de oprichters was van D&B TFG. Daarmee wordt op een andere wijze gekeken naar de nieuwkomer. C&C had direct oog voor dit complexe aspect. Veel aandacht ging dan ook uit naar de ’zachte criteria’ waaraan de nieuwe CFO zou moeten voldoen. Met rust maar indringende vragen vanuit C&C werd ik bevraagd over wat ik nodig had maar vooral wat aan- sluiting zou vinden bij mijn / ons DNA. Na relatief korte tijd ontving ik een shortlist waarbij de eerste kandidaat mijn aandacht trok omdat ik totaal geen fit zag met het relatief kleine D&B en de voorgestelde kandidaat, een corporate man afkomstig van Unilever en Akzo. Deze kon wat mij betreft door de papierversnipperaar. Aardig, maar met een wat dwingende insteek, adviseerde C&C mij de kandidaat toch te spreken. De rest laat zich raden. Wij hebben een schot in de roos met onze nieuwe CFO Reinier Otten, inderdaad afkomstig van de grote jongens maar met een 150% DNA fit en een meer dan geweldige skillset. Iedere dag beleef ik plezier aan het werken met Reinier en de toegevoegde waarde die hij meebrengt. Ik ben Maurits dankbaar voor z’n eigenwijsheid en doortastendheid.

Bas Hertz, CEO D&B The Facility Group

Laatste posities
Directeur Ontwikkeling en Commercie Midden NederlandMeer info  
CEO/MDAmsterdam Meer info  
CFOMidden BrabantMeer info  
Bekijk alle posities >
Niet-publieke opdrachten
In verband met de vertrouwelijkheid worden niet alle opdrachten op onze site of elders getoond. We adviseren u derhalve met ons in contact te treden op: +31(0) 20 8813100 om te bezien of we voor u interessante opdrachten in portefeuille hebben.